Seminar: Leg og livsglæde som professionelt job

Seminar med tre kvinder, der har gjort leg til deres primære arbejde

Tirsdag den 9. maj  fra kl. 14 – 16 i Studiecentret på Campus Carlsberg, Humletorvet 3, København, arrangeret af International Play Association Danmark og UCC
Kan man leve af leg? På mødet får du tre forskellige eksempler på, hvordan det kan lade sig gøre. Leg er blevet et selvstændigt arbejdsområde, der tilbyder nye og spændende typer af job. 
Oplæg ved:
Kit Nørgård, der oprindeligt er uddannet folkeskolelærer, og som nu har selvstændig virksomhed og lever af bl.a. legekurser, der skaber inspiration og motivation til at arbejde med børns fysiske legekultur
Karen Louise Dalby Sieling, som er uddannet pædagog og nu driver ”Frirum Lab”, der gennem eksperimenterende workshop med børn, unge og deres voksne arbejder med kreativitet, leg og udvikling bl.a. med overskudsmaterialer.
Karen Feder, der udover en uddannelse som pædagog også er designer og nu arbejder med forskning og udvikling på ”Play User Lab” på Designskolen i Kolding, der skal øge innovationsevnen i danske virksomheder, der arbejder med leg, læring og kreativitet, så man kan designe fremtidens leg.
Indledning ved formand for International Play Association Danmark, emeritus Carsten Jessen, 
Ordstyrer: Henrik Tarp Vang, UCC

 

Skriv et svar